Vigtigste / Hoste

Nazaval plus under graviditet vurderinger

Kan du venligst fortælle mig, om jeg skal gå til hospitalet, hvis min temperatur er 38, min næse er nasal, og jeg har stærk hoste og kropssmerter. Jeg har omkring 3-4 uger. graviditet.

16. december 2014 17:55

Hej, jeg blev ikke kold for ikke for længe siden, og i 3 dage kunne jeg slet ikke gøre noget. Det var så slemt, at jeg ikke engang kunne bevæge mig, jeg sad på internettet og søgte forummet for gode retsmidler for en forkølelse, og så kom jeg over et Krimforum, hvor det blev sagt på Krim, igen lanceret udvinding af pink salt! ja ja det særlige salt, hvorfra Sovjetunionen ikke gjorde ondt! ligesom i min barndom fortalte min bedstemor mig, at de slet ikke gjorde ondt takket være Krim rosa salt og de havde det i hvert hjem! det hjælper til forkølelse, ondt i halsen, bronkitis, influenza og andre lignende sygdomme, og så kom jeg på tværs af dette vellykkede forum, hvor jeg fik at vide, hvor jeg skulle købe dette lyserøde salt, og jeg bestilte uden tøven, det kom om 2 dage, og jeg begyndte at tage lyserødt salt For at være ærlig kom det ud meget billigt, og jeg er stadig i chok, bogstaveligt talt om 2 dage var der ikke noget spor af min alvorlige forkølelse, jeg følte allerede 100% i 2 dage! så jeg råder alle til at holde lyserødt salt hjemme! da det er vinter i gården, og alting kan ske, og jeg ønsker dig alle ikke at blive syge :) held og lykke)) Åh ja jeg glemte næsten, at du ikke ville have kigget efter dette rosa salt til dig, hvor jeg købte shurl.ru/hez

25. november 2014 02:42

Mit navn er Alina. Jeg arbejder som sygeplejerske. Faktisk ved jeg så meget om behandling. Men jeg husker under graviditeten, jeg blev syg. Jeg havde bare en forkølelse. Jeg var så nervøs. Men udnyttede æteriske olier såvel som gnidning. Jeg købte Faith.. Dr. Vera, jeg blev hurtigt helbredt af mine slægtninge, og alt tog af som en hånd. Babyen blev født sund!

24. november 2014 22:58

Jeg plejede at have en peberpatch på brystet meget godt før hosting. Hvad tror du, kan jeg bruge det på 8 måneder af graviditeten? Hvis intet andet tager.

10. marts 2014 18:21

Under graviditeten bliver jeg behandlet med folkemægler, intet andet kan være. Men i min sædvanlige tilstand for forkølelse og influenza drikker jeg antiinfluenza, i brusende tabletter, bringer det hurtigt til livet.

23. februar 2014 16:26

Graviditet 11 uger, en forfærdelig forkølelse, klæbte i næsten en måned symptomerne på en løbende næse, en hoste er gået... den anden dag er en løbende næse genoptaget igen, en smule mere tilbøjelig igen!
Hvad skal man gøre og hvor farligt er det for en baby?

2. januar 2014 10:10

Hjælp, jeg har 3-4 uger. Synes SARS. Intet gør ondt, men jeg nyser og næse ligger den anden dag, jeg er bange for babyen..

29. september 2013 06:15

Hvis du bruger nazaval plus, behøver du ikke længere at tage nogen medicin, fordi det er en barriere betyder at beskytte mod vira. Og du bliver ikke syg og har ikke brug for stoffer.

og hvad tager priroty

Når graviditet på alle disse præparater kan starte allergier, skal du også være forsigtig. Men nazaval plus under graviditet er det en god ting. Jeg anvender det selv og min ældste søn, ellers går jeg til polyklinikker, og nu er der så mange patienter.

hvem brugte nazaval plus under graviditet?

Mobil ansøgning "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Oxolinisk salve er absolut ubrugelig. Og dens fordele er ikke bevist. Nu bruger jeg Nazaval, alt er godt. Min næse er Aqualore før brug. Kun jeg kan ikke rigtig lide det, det er i pulver, som en del af hvidløg, når du bruger tårer til at trives? men der dannes en beskyttende film, som ikke tillader bakterier i kroppen. Også ENT ordineret Viferon (hvis jeg ikke tager fejl) er det også muligt og endda for babyer fra den første dag i livet. Må ikke blive syg!

Brugt under graviditet og hjulpet, gjorde næsten ikke ondt.

Nazaval under graviditeten

På en anden måde vil jeg ikke sige. Jeg gik ikke på hospitalet (der vil ikke være noget tab i penge). Ikke ånde, hoste. Jeg har en periode på 9 uger. For en måned siden smittede hun mig allerede. Hvad er sikkert, kan Axolinku? Vi sidder bordet til bordet. Selvfølgelig forsøger hele afdelingen at køre hende hjem. Fra kategorier kan jeg forveksle P.S. Mange tak for alle svarene. Fra telefonen er det svært at takke alle. Jeg købte en nazaval og hældte salt på halsen, i morgen tager jeg Miramistin ud af Doa. Skabet er luftet. Chefen vil ikke tale, da hun ikke er gravid.

Piger, ambrosia sæsonen er åben! Måske er der stadig syge ?? Næsen flyder, for de første par dage har hun lige lidt ved at blæse hendes næse hele tiden, huden på hendes ansigt var alt irriteret, og nu er allergien allerede gået, næsen ligger, jeg trækker vejret med min mund !! Sommetider stanser det et næsebor, og det er lykke! Meninger allergiker og G om vasokonstrictor dråber delt! En allergiker foreskrev vask, allergi (dette er homøopati) og nazaval (dette er en barrieresprøjt på cellulose) - generelt er alt, hvad der officielt er tilladt for gravide, men hjælper mig ikke !! Absolut !! Jeg sover dårligt om natten ((jeg er generelt tavs på arbejde-.

Forebyggelse af influenza for gravide og mødre med børn. Så hvad skal man gøre under en influenzapidemi? Det vigtigste er evnen til at undgå offentlige steder. Store klynger af mennesker er det mest gavnlige miljø for reproduktion af vira, og risikoen for infektion stiger flere gange. Derfor, hvis der er en mulighed for ikke at gå overalt - gå ikke. Gå i fri luft I stedet for et indkøbscenter er det bedre at gå til naturen eller til parken med termos og sandwicher, så man ikke keder sig hjemme og forbedrer dit helbred. Hygiejnebestemmelser. Vask hænderne grundigt med.

Den "vidunderlige" tid for foråret pollinose begyndte. Og fra antihistaminlægemidler er det forbudt at bruge noget under graviditeten. Se vejrudsigten som et militært resumé. Hvis vanding fra spanden - jeg er glad for at skændes. Hvis de lover solrigt i flere dage, så har jeg panik. Må ikke sidde hjemme, det er nødvendigt at gå ud med det ældre barn, til klinikker, for at gå til forretningerne. Du klæder ikke en åndedræt igen, jeg er bange for at skræmme alle på stedet, de vil se ud som en pest. Nazaval accepteret før dette, effekten er ikke 100%, men i det mindste.

Ja.. så altid, hvis du er bange for noget, vil det ske.. den første graviditet min læge skræmte mig, du kan ikke såre og ah-ay-ay.. da herpes kom ud på læben, droppede hun mig med droppere i daghospitalet. Og nu er der generelt en kold og en næse lagt og en hals og en hoste i slutningen.. sad sammen med min søn derhjemme i tre regnfulde dage, gik ikke nogen steder.. Jeg har sandsynligvis fået ventileret (((sønnen begyndte at nyser, snot og derefter temperaturen. Jeg beskyttede mig oprindeligt med honning, kamille te, næse nazaval og sønnen behandlede fuldt ud. Efter et par dage gik hans temperatur væk, og min mund begyndte at rive min hals forfærdeligt ((jeg skyllede med chlorophyllum, kamille, te.

Piger, nogen under graviditeten droppede derinat? Til forebyggelse eller behandling? Lægen foreskrev? Er der nogen effekt? Eller ikke at risikere for forebyggelsens skyld? Eller er det gluferon? Eller måske en nazaval? Hvem prøvede det, virker? Er han ikke stinkende? ------ Updatet ------ Se mit næste indlæg.

Sår hals, snoet som nr. Men der er noget på samme tid. I går, fra aftensmad skyller jeg i halsen, og om natten skyllede jeg det to gange, jeg sprøjtede mit sind, rotocan, chlorophyllip, vaskede Miramistin i min næse og instillede fornærmelse. I alt 3 gange under graviditeten, der ikke tæller rotoviruset, som hendes mand stjal, smittede sin datter, og derhen fangede jeg det allerede fra hende, som jeg havde travlt med hende. Horror. Nu ser det ud til, at min hals ikke gør ondt meget allerede, men jeg kan ikke sige, at jeg er sund. Og nu er det vigtigste. Alt dette.

Dette er anden gang, jeg har fået en virus fra min søn, jeg har helbredt den anden uge ((. Min søn lider ofte fordi immuniteten er svag. Min datter går til haven, og når hun hoster ligesom Vanya's temperatur og alle de følgevirkninger der følger. Alt dette vil vi vokse ud. Men hvad skal jeg gøre? Jeg har kun 15 ugers graviditet, og i tre uger blev vi syge anden gang ((Jeg smed min næse og nazaval sprøjtede og skyllede i halsen. Men jeg kunne ikke blive smittet. Hvordan kan en søn være?

Jeg blev syg og smittet Mishka. Vi bliver behandlet. Jeg har lyst til en transvestit, stemmen var kun bas, rædsel. Hoste akut, brystet, smertefuldt. Dårlig baby, der er sandsynligvis en Sodragazza fra min vejrtrækning. Jeg drikker varm mælk i liter, jeg ønsker ikke engang at stå op på skalaerne. Grippferon drypper, drikker stodal. Child avlubinom, tonsilgonom fyldning og drypgreb. Forresten rådede gudmor afhjælpe Nazaval sprayen til gravide kvinder helt. Dyrt, men effektivt.

Igen bragte sønnen nogle kaku fra skolen. Jeg vågnede i morges med en temperatur på 38, min næse er fyldt op, min hals gør ondt - jeg flyver hårdt. Men her er en ny grund til at bekymre sig, som om min kozyulenka ikke hentede en virus fra ham. Isolere sønnen intetsteds, vi bor i odnushku, bærer masken, men stadig bange. Min datter Derinat begyndte at dryppe igen, selv om hun ikke tog en pause endnu en uge, satte jeg Viburcol lys til natten (5 dage allerede, fordi mine tænder forstyrrer). Og nu tror jeg, er det muligt for Malazyuk Nazaval + pshikat i.

Jeg græd lidt i dag. Overhovedet ikke på grund af træthed eller bitter uretfærdighed, men simpelthen er alt så kløende og kløende at jeg dumt følte mig ked af mig selv. Bububu, jeg har ret. Derefter skiftede jeg til, hvordan jeg ked af Dima og hvordan jeg ikke vil tilgive mig selv, at på grund af mig sker han så længe efter gulsot og hvor meget jeg er bekymret over, at dette vil få nogle konsekvenser for ham i fremtiden, kort sagt, prøvede selv at snyde, men gjorde det ikke. Så var jeg klar til at kaste alt over noget.

I går stakkede 32 uger, normal flyvning. Jeg fandt noget at håndtere en pludselig allergi - en vens mor, en apotek, rådede Fenistil til at prøve (oral dråber, hvis du har brug for nogen, er tilladt under graviditet og for børn fra 1 måned) - det fungerede med det samme, efter 15 minutter havde jeg allerede vejret vejret. En dag tidligere købte jeg Nazaval i et apotek - generelt, skønt, selv om det var mere værd, af effekt 0. I dag fik jeg et fødselsattest (ja det er præcis det der er skrevet på det), den tid flyver, alt er værre for mig allerede. Til.

Piger, DV! Der var et spørgsmål, som jeg ikke ønskede at være oversvømmet / syg / tilgivelse før fødslen. Meget lidt er tilbage til den betydelige dato, og i betragtning af egenskaberne i en gravides kvindes krop, kan sygdommen (Gud forbyde at den begynder) begynde selv nu og ikke forlade hende før fødslen (jeg havde allerede en rhinitis, som jeg havde lidt i 4 uger). Og på grund af at en ny bølge af sygdomme begyndte at dømme efter annoncen, og i marts var jeg ofte syg, så tænkte jeg på det. Næste:

Ingen allergier!

medicinsk referencebog

Nazaval anmeldelser under graviditeten

Denne side indeholder de mest populære indlæg og kommentarer fra vores brugere om emnet "NAZAVAL". Dette vil hjælpe dig med hurtigt at få svar på et spørgsmål, du kan også deltage i diskussionen.

Subtraheret direkte om det magiske værktøj Nazaval Plus. Interessant hjælper? Jeg plejede at købe Dyshi spray, efter min mening en slags skur, fylde min baby med æteriske olier. Nå, mere om nazaval plus farmakologisk virkning Når det kombineres med slimhinden i næsehulen, danner mikrocellulose en gelignende belægning - et filter der beskytter kroppen mod mikropartikler inhaleret med luft...

Vi gik til børnehaven om sommeren og alt var fint - vi blev næsten ikke syge. I september blev haven lukket for reparationer i en måned i løbet af denne tid, vi havde otitis. Efter ham blev immuniteten svækket og permanent ARVI begyndte (en af ​​optegnelserne i 3 dage i haven - 2 uger på hospitalet). En måned, der blev brugt af IRS 19, var alt fint, barnet kom hurtigt og gik godt ind i haven. Opholdt til at bruge syge den næste dag,...

15. december 2016 09:16

Nelzya handler konstant på dit immunsystem. Især efter sygdommen. Kategorisk! Barnlæger taler korrekt

Vil nazavalen hjælpe med ikke at få ondt i halsen? Den yngre havde en ondt i halsen i en hel måned, for kun at komme ud. Nu senior med ondt i halsen. Sådan beskytter du din baby mod geninfektion, fordi immunsystemet stadig er svagt. Nazaval blev rådgivet, læste om ham, det var skrevet, at det skaber en beskyttende barriere i næsehulen. Og ondt i halsen er i halsen. Om han vil hjælpe eller kan spise andre midler. Meget bange for, at den yngre igen...

16. februar 2018 14:53

Måske skal du isolere

hej! Det er interessant at nogen brugt nazaval plus under graviditet, især i første trimester... Jeg arbejder på et apotek, ogormny kontakt med syge... i de instruktioner skrevet, at det er muligt... men ikke har tillid til medicin... fortæl mig... hvad der ellers kan bruges til beskyttelse, undtagen oksolinki... tak

22. november 2016 10:12

Oxolinisk salve er absolut ubrugelig. Og dens fordele er ikke bevist. Nu bruger jeg Nazaval, alt er godt. Min næse er Aqualore før brug. Kun jeg kan ikke rigtig lide det, det er i pulver, som en del af hvidløg, når du bruger tårer til at trives? men der dannes en beskyttende film, som ikke tillader bakterier i kroppen. Også ENT ordineret Viferon (hvis jeg ikke tager fejl) er det også muligt og endda for babyer fra den første dag i livet. Må ikke blive syg!

8. marts 2015 05:11

Nazavalem Plus bruges) og mere for nylig) Jeg kunne virkelig godt lide stoffet (eller jeg har en fremragende selvhypnose;) Jeg anvendte fra november til februar (jeg har endnu ikke født). Jeg ønskede stoffet til forebyggelse af forkølelse og sikker. Apoteket rådede ham, jeg blev ikke skuffet. selvom hver organisme selvfølgelig har sin egen), men Nazaval Plus gav et godt indtryk på mig))

8. marts 2015 22:32

Nisse på hospitalet var næsten hver måned. Begyndte at bruge det, og ttt, gå til haven uden problemer. Og jeg bruger det også. Det er sandt, at masken i klinikken stadig bærer

Mommier, der blev ordineret eller rådgivet børnelæger Nazaval spray når man besøger børnehave og offentlige steder for forebyggelse? Gemt / hjulpet? Hvilken feedback?

21 februar 2014 10:31

Jeg pshikal hans - han irriterer hendes slimhinde - det er som du har travlt, efter lidt tid er der noget at blæse i din næse - vasker væk forsvaret

21. februar 2014 kl. 22:30

i et stykke tid og så vanedannende hurtigt

21. februar 2014 10:33

den anden dag sick.cause, hoste.battle dråber nazaval. bestå af pulver, hvem hjælper?

22. april 2014 13:28

bedre pinasol og flaringasept sådan og aquamaris, det hjalp mig meget !!

23. april 2014 13:36

Det hjælper, for ikke at afhente noget, og ikke forkølet, så vidt jeg ved.

hvordan er det bedste at drikke? en ting? drik en morgen tablet og glem alt allergi for hele dagen? eller bedre bære en spray nazaval. Symptomer er sådan. Næse lækage, ondt i halsen og øjne kløe

Beboere i metroen og bare dem, der forsøger at beskytte sig selv i denne skæve tid fra bakterier, hvad laver du, og er der dem, der tager NAZAVAL? Manualen siger, at alle kan.

10. november 2015 15:52

Jeg kører også på metroen til arbejde) brug Nazavalem. Men i sidste måned blev jeg lidt uvel, uden feber, bare en lille løbende næse, men jeg fortsætter med at pshykat. Det ser ud til at være godt, det danner en film der.

10. november 2015 15:50

Jeg bor i metroen på 12 timer)) men accepterede ikke og accepterer ikke)

10. november 2015 15:50

At acceptere? Det er pshikalka i næsen. Ja, min søn pshikayu.

Der er en sådan sprøjte, hvis nogen ikke ved Nazaval plus, hun har hørt mange gode ting, men jeg vil gerne lære mere! Del hvis nogen brugte, som jeg forstår det, efter at have blæst ud effekten længere? Og hvis jeg lægger barnet i børnehaven i lommen, og vil han pshikat sig selv? Generelt vil jeg være taknemmelig for dig for oplysningerne... men så er snoet træt efter 2-3 dages børnehave, og i det syvende år kommer vildsvinet

7. december 2015 07:22

Jeg sprøjtede min egen vej, det er som et pulver inde, sprøjtet ind. Først i sidste år sprang sønnen - han gik til haven og var ikke syg i 2 måneder. ophørte med at blive stødt. i år efter at den første kold sprøjtede, stadig en uge senere sov jeg med en forkølelse. konkluderede, at der ikke er nogen særlig effekt, eller det er stadig lidt en gang om dagen. Det er nødvendigt at drys regelmæssigt.
hvis det kun er til profylakse, når du bor i et hus, eller du går på besøg, og du ved, at der er nogen der er syg. Jeg blev ikke smittet som dette, da de kom til min bedstemor, og hun var syg, sprøjtet i 30 minutter og derefter hver 3. time. fik ikke infektionen.
stadig elsker jeg ikke ham, tilsyneladende han enten nipper hans næse, eller ikke pænt, han gør det lige. Der er ingen andre sprøjter.

7. december 2015 08:17

Som en forebyggende foranstaltning vil enhver saltvandsløsning gå, selvom det selv fremkalder salt og kogt vand. Her er selve kendsgerningen ved fugtning og lukning af mulig nasal villi vigtig. Men du skal skylle næsen mindst 1 gang i timen. Dette er dog ikke 100% beskyttelse mod vira, fordi de overføres via enhver slimhinde, for eksempel øjne, der kan gnides med snavsede hænder, der lige har holdt et legetøj fra en bacillus peddler. Du kan fange det gennem munden og tage fat på en andens skje.

Og den generelle atmosfære i gruppen er vigtig. Airing og walking - en obligatorisk faktor i forebyggelse.

9. december 2015 12:56

Vi pshikayem. En immunolog rådgav os. Og så ringede de til hospitalet. For os blev drengen lagt med frisk kulde. Vi drak Kagotsel og pshikali Nazaval. Og bliv ikke syg! Vi så! Vi har ikke klatret ud af snoet det sidste år, og vi tilbragte næsten to dage i vores arme med denne dreng og bar det med! Noget utroligt. Her stænker jeg foran ham. Mens jeg ikke kan dømme, går vi kun med Fri. Men jeg håber virkelig på denne kombination med en kagotsel. Hans pshikayu med ethvert besøg på de offentlige steder. Indtil de kom ud af klinikens snot, begyndte man at bruge. Ugh, Ugh, Ugh

Hej alle Nu anbefalede lægen nazaval plus, som beskyttelse mod bakterier og vira. Ingredienser: hvidløg og mynte. Jeg vil gerne høre rigtige anmeldelser.

19. december 2015 08:04

Vi brugte navnet på den store overfyldte crowd. Jeg vil ikke dømme effektiviteten, selvom vi aldrig blev syge - måske bare heldige. Nu bruger jeg oxalisk salve - det er billigere.

Nazaval koster omkring 400 rubler.

19. december 2015 08:03

Jeg købte effekten. Jeg lagde ikke mærke til det.

Nazaval spray nogen forsøgt?

1. august 2016 20:21

De bør bruges meget ofte i løbet af dagen. Bedre på natten Avamis eller overpowered. Hvis allergisk renitis

1. august 2016 20:29

Det hjælper med at forebygge allergi. Han helbreder ikke hvis rhinitis helvede er begyndt.

1. august 2016 20:19

Jeg aflaster aquamaris næse saltopløsninger meget ofte.

Snart vil vi gå til haven og børnelæsen har rådgivet Nazaval for at forhindre forkølelse. Skriv anmeldelser, der brugte det. Hjælper?

1. september 2016 00:53

Nazaval? Hvad slags tull?) Hvorfor er han et barn? Dette lægemiddel er generelt allergi. Opretter en film i næsen, der forhindrer indtrængning af allergener gennem næseslimhinden. Jeg tror, ​​at børnelægen besluttede imod sine vira at tilbyde dig. Alle brugte intet, men det virker 3-4 timer maksimalt. Så skal du skylle din næse igen og pshikat.

1. september 2016 00:57

Meget cool værktøj. Sidste år nydt under epidemien. Kun nødvendigvis Nazaval plus. Og dens handling er sandt i 2-3 timer. Men et meget effektivt værktøj! Hun spurgte sig selv til lægen, om det var muligt at bruge det nu under graviditeten. Og jeg var meget glad, da jeg lærte det ja

1. september 2016 00:57

Vi pshikali. Jeg ved ikke, om det hjælper, for at være ærlig. Vi havde en forkølelse med ham, men det varer 4 timer, så skal vi pshikat igen. Men han er grim, barnet kan ikke lide. Og jeg også.

Nazaval plus. Hvem bruger som dig?

24. november 2016 11:29

Et godt lægemiddel, lægen selv rådede os til forebyggelse, kun prisen er minus, lidt dyrt

24. november 2016 11:28

God morgen piger! I dag sendte sin søn i børnehave, har vi ikke gå tilbage 2 måneder, ville have bestemt ikke førte, men ak... nado.Utrom gav ham anaferon, sprøjtes ind i næsen nazaval plus og sendt med sin mand i haven... min mand sagde kommer græd meget, og ikke at Som et resultat blev hele sprøjten skyllet ud med snoet.

26. december 2016 07:47

Jeg tror, ​​der er ingen grund til at bekymre sig, siden 15 minutter er gået

26. december 2016 06:36

I de slimhinde polyubas lykkedes at absorbere

26. december 2016 07:04

Nazaval plus. En mor anbefales stærkt, hvem bruger? Er der virkelig en fordel?

Nazaval plus. En mor anbefales stærkt, hvem bruger? Er der virkelig en fordel?

5. januar 2017 14:54

Der er en fordel. Jeg har en yngre datter på kemiske præparater. Dem, vi specielt sænket hendes immunitet. Og nogle gange at gå til offentlige steder. I næsen nazaval plus, på tøj olien indånder. Efter offentlige steder vaskes hænder, ansigt og næse og hals miramistin! Og oxalinka med Viferon kan vi ikke, og faktisk fungerer disse salver ikke

5. januar 2017 14:57

mand nyder og hans bror, men begge blev syg alligevel

Nu et par snot og sygdomme... Jeg er frygtelig bange for, at min datter ikke bliver syg! Jeg skylder regelmæssigt min næse med aqua maris, men jeg vil have mere pålidelig beskyttelse! Holim i skole... og der altid en person med en dyse (((((Hvornår blev brugt mig pulmanologii rådgivet Nazaval + og jeg alle brugte til at bruge det, og aldrig fik syge på trods af, at omkring alle de syge. Læs, at mange bruger... e-mail rigtige minder om

Mamulechki, der forsøgte at kiddies nazaval? Hjælper det eller er det nemt?

6. december 2017 06:34

Min datters venner dripper! Meget ros! Før gå eller klinikken... Selvom det ikke er syg..

6. december 2017 07:24

Vi kan godt lide sprayen. Han skaber en beskyttende film i næsen

Efter min mening er det en pulver spray. Jeg læser, at det er meget mere effektivt end oxolinisk salve. Måske nogen forsøgte? fortæl mig det

Mommies, hvordan beskytter du dine børn mod forkølelse og influenza i hele epidemisæsonen? Bruger du nogen af ​​ovenstående? Hvis ja, del din feedback. Hvis ikke, så fortæl mig, hvordan du beskytter børn mod forkølelse og influenza?

19. marts 2013 22:07

drys med enten oxolin eller Viferon, jeg smør, eukalyptusolie eller "ånde" jeg drypper på tøj, luftfukteren virker hele vinteren uden ophør, og meget ofte mine hænder

19. marts 2013 21:57

min ven råder mig til at smøre min næse på offentlige steder og til mig selv med oxolinisk salve

20. marts 2013 12:21

Jeg har indtryk af, at på grund af disse salver tværtimod stikker enhver smitte til os...

Har nogen forsøgt forebyggende formål? Hvordan er effekten?

19. februar 2014 13:47

Jeg er generelt imod forebyggelse, lad kroppen selv klare sår. I det år fodrede jeg barnet med viferon, arbidol og så videre, og resultatet var syg hver anden uge. I år gav hun ikke noget og blev næsten ikke syg om vinteren))))

19. februar 2014 12:04

Nå sammenlignet med sidste vinter var vi selvfølgelig mindre syge. Men jeg er ikke sikker, forebyggelse har hjulpet, eller bare vokset op. Vi pshikatsya foran haven, men ærligt, vi kan glemme.

19. februar 2014 15:39

Yulia, jeg plejede at sprøjte før børnehaven en gang (ENT rådede os efter behandling for profylakse, og hun er en god læge). Det er bedre end nogen antiviral salve og interferon.

Hvem prøvede børnene foran børnehaven at rense, bidrog det til at holde sig sunde for barnet?

25. august 2014 18:55

bronchomunal (drikkekurser) og irsk 19 hjalp os meget godt... da vi gik til børnehaven i 2 måneder var hun ikke syg

26. august 2014 13:01

Jeg hørte gode anmeldelser om ham. men vi er ikke sadikovsky endnu. når vi går, planlægger jeg at give

25. august 2014 19:28

vi drikker en bronchomunal med et kursus, måneden er afgået, xs som yderligere..

Jeg synes at købe, så at sige foran børnehaven for forebyggelse, som mener.

31. august 2014 15:52

brugt, men det er ikke nok for hele dagen i haven, i 6 timer, ja. Nu bliver vi fortalt derinat pokapat.

31. august 2014 13:48

Jeg for forebyggelse af Irs 19 pshikayu) og mig selv, når sygdomsperioden, og nu baby.

15. september 2014 12:15

Vi også, IRS 19 pshikayem... Men vi bliver stadig syge, meget ofte ((((((((((((((((((((((((((((((((((

værd det er ikke billigt, der har forsøgt at skrive!

21. september 2014 11:01

Hvert 2 timer er det nødvendigt at pshikat det og efter hvert blæser det ud, hvis et barn går til børnehaven, vil ingen skvette der. Jeg kan ikke se punktet; i influenzeperioden smøre næsen med oxolinsalve.

21. september 2014 08:16

Jeg tror at prøve, hvis ikke et barn, så vil det helt sikkert være nyttigt for mig selv

Piger, vi har brug for feedback, der brugte disse stoffer til forebyggelse af viral forkølelse? Ville det være godt at bruge? Jeg vil købe og plaske foran børnehaven, at jeg ikke ville blive smittet! På forhånd tak for svarene

26. oktober 2014 21:20

IRS 19 er en type til forebyggelse af bakterielle infektioner. lokal immunitet reagerer på bakterier fra stoffet - det er som en MINI vaccination.

og nazaval er rent mekanisk - omsluttes næseskaviteten og forhindrer infektionen i at trænge ind

26. oktober 2014 21:22

Irs 19 sidste år blev ordineret i 2 uger til profylakse. Så snart denne periode gik, blev barnet syg. Nu drikker vi en bronchomunalkursus

26. oktober 2014 21:23

IRS 19 blev ordineret i lang tid - ingen effekt. Nazaval forsøgte ikke.

hjælper ikke med at blive syg?

Så mærkeligt. I går, på tv, talte de om denne spray, at det tilsyneladende hjælper med at beskytte mod influenza og kolde vira. Og instruktionerne siger, at han er allergisk... hvem ved hvordan man virkelig?

25. november 2014 13:45

Instruktionerne også fra virus skrevet med os. Vi bruger den første dag, så jeg vil ikke sige noget om effekten))

25. november 2014 14:49

liggende med os er nonsens... det hjælper os ikke....

Hej piger! Hvem bruger sådanne midler, sprøjter kiddierne. De siger det hjælper meget, når de besøger børn i haven.

14. maj 2015 09:12

Selv om ovenstående er groft skrevet, men jeg er enig i dette. Ja, min søn har tilpasset haven i et år, og jeg fodrede ham ikke med antivirale og immunomodulatorer, feron, ører osv. Vi gik alligevel i en måned i en måned... indtil jeg slap af situationen fortalte børnelægen mig ikke genoprette, immunitet er ikke udviklet. Det overlevede bare ikke i år og lungebetændelse og bronkitis, obstruktion, rotovirus. Alt hvad mit barn kan og ikke har haft, jeg ville allerede tage det ud af børnehaven... Jeg er virkelig en børnelæge og en børnehave. Og så. I god tid, siger TTT, er det blevet mindre hyppigt, selvom pigerne nu har alle kyllingepok og influenza. Nå, hvad kan du gøre? De siger, at når de går til børnehave, bliver de ikke så syge, lad os håbe...

sundhed stærke kiddies.

14. maj 2015 10:19

Jeg har ikke hørt om det. Tanya, jeg læste om pigernes immunitet her, jeg har selv været med sadik i et år. Første børnehave, derefter have. Pepebolela har alle forkølelser, og jeg har ikke immunitet, som mange mennesker skriver. Mere præcist blev han ikke bedre. Mor beskylder bare børnehaver. Min mand gik ikke til børnehaven og alt var okay. Så det forekommer mig, at det kun er efter vores skøn. forældre til at give eller ikke at give. Du lytter kun til din intuition! Bliv ikke syg sød.

14. maj 2015 05:13

Tanya. du huynyoynestradai Giv børn mulighed for at udvikle immunitet. du sidder hjemme igen, du skrækker ikke, men allerede forberedte vil gå i skole. ikke bange for at savne haven.

Det er hele spørgsmålet. Meget interesseret, fordi det svage immunsystem, jeg vil spille det sikkert. Nå eller fortæl mig noget godt middel.

25. juni 2015 13:03

Jeg chiming drikker for immunitet. Jeg vil drikke det hele

Lægen rådede til beskyttelse i næsen. Måske er der anmeldelser

31. august 2015 kl. 22:08

Jeg led under 4 måneder med allergisk rhinitis, da jeg læste noget om denne nazaval, gik til Laura, spurgte han, at jeg ikke kunne få brug for ham, så alt slim ville komme ud, og denne film ville kun holde op, så der ikke var nogen fremmedlegemer. Jeg købte ikke det, men jeg købte en aqualor og hjalp mig meget godt. Hvad er dine symptomer?

1. september 2015 08:39

så for forebyggelse, hvis der ikke er sokker, så kan du sikkert)))))

31. august 2015 19:40

Hvad er det? hvad laver han?

Pas på
ved graviditet
i en speciel
kalender

Vores graviditetskalender afslører for dig funktionerne i alle graviditetsstadier - en usædvanlig vigtig, spændende og ny periode i dit liv.

Vi vil fortælle dig, hvad der vil ske med din fremtidige baby og dig i hver af de fyrre uger.

Det første år af et barns liv

Sektioner og tjenester

  • Kommuniker!
  • Budgetplanlægning
  • Baby budget
  • Graviditetstest
  • Kalenderposter
  • Spørgsmålskalenderen
  • Graviditetskalenderen
  • populær
  • læse
  • Alle tjenester
  • Klinikudvælgelse
  • Vælge et barsels hospital
  • Børns køn
  • navne
  • reklame
  • Liste over ting på hospitalet
  • Fotoretsepty
  • Søg efter stoffer
  • bibliotek
  • artikler
  • foretrukne

Kom med os til læger

© 2009-2018 Alle rettigheder forbeholdes.

Hvad er en nazaval spray? Du vil lære svaret på dette spørgsmål fra denne artikel. Derudover vil vi fortælle dig om sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel, hvordan det påvirker kroppen og under hvilke afvigelser det anvendes.

Farmaceutisk værktøj "Nazaval" (kundeanmeldelser om dette lægemiddel vil blive diskuteret lidt længere) er en allergispray. Denne medicin har ingen systemiske virkninger. Efter at have sprøjtet det, er det på næseslimhinden, der danner en gelignende og farveløs film, der beskytter kroppen mod forskellige allergener i en hel dag.

Patienter, der regelmæssigt bruger dette lægemiddel, efterlader meget forskellige anmeldelser om det. "Nazaval" indeholder ikke aktuelle stoffer. Det kan købes på næsten ethvert apotek.

Nasaval medicin til allergi (positive anmeldelser er ret godt modtaget af medicinen) kun sælges som en spray, som udelukkende skal sprøjtes ind i næsepassagerne. Et hvidt fint pulver i en mængde på 500 mg (beregnet til ca. 200 doser) anbringes i en polyethylenflaske, der har en patenteret dispenser og en skruetættehætte.

En sådan medicin omfatter cellulose af vegetabilsk oprindelse i dets sammensætning, såvel som naturlig mynte duft.

Af den måde begyndte farmakologiske virksomheder ud over den sædvanlige spray at producere og forbedre form af stoffet "Nazaval Plus". Hvilke forbrugeranmeldelser forlader ham? Nazaval Plus indeholder desuden vilde hvidløgekstrakt. På grund af denne sammensætning kan den anvendes ved de første manifestationer af akutte åndedrætsinfektioner og forkølelser.

Lægemidlet "Nazaval" er et mikrodisperseret cellulosepulver, som placeres i en sprøjtepistol. Det er yderst nødvendigt at beskytte næseslimhinden mod mulig kontakt med sådanne aeroallergener og forurenende stoffer, såsom:

  • plante pollen;
  • epidermale allergener af fugle og dyr;
  • husholdningsallergener og mere præcist husstøv og mider i det;
  • svampegeneraller;
  • kemikalier og andre mikropartikler, der kommer ind i næsehulen under indånding af luft;
  • allergener af kakerlakker og andre insekter.

I modsætning til de fleste lægemidler er Nazaval godkendt til brug under graviditet. Dette skyldes primært, at det kun indeholder naturlige ingredienser, der er ingen konserveringsmidler i sammensætningen, stoffet går ikke ind i blodbanen og forårsager ingen skade på fostrets fosterudvikling. Derfor forlader gravide kun positive anmeldelser om en sådan spray.

"Nazaval" er godkendt til brug hos nyfødte såvel som ammende mødre.

Den gennemsnitlige størrelse af de mikroskopiske partikler af cellulose er ca. 118 mikrometer og varierer fra 5 til 500 mikrometer. Denne kendsgerning tillader, at de kun trænger ind i nasopharyngeale hulrum uden at nå bronchi, luftrør, alveoler og bronchioler. Det bør især bemærkes, at stoffet "Nazaval" anvendes aktivt under graviditeten.

Positiv feedback om dette lægemiddel dannes ikke kun på grund af dets sikkerhed og naturlige sammensætning, men også på grund af det forhold, at det hurtigt og effektivt lindrer sådanne symptomer på allergisk rhinitis som nasal kløe, hævelse af slimhinderne, forstyrret nasal vejrtrækning, rigelig væske og gennemsigtighed udtømning, såvel som udstødning af nysen osv.

Dette stof virker som en naturlig barriere mod luftbårne allergener og giver pålidelig beskyttelse hele dagen.

At komme på slimhinden, Nazaval spray, anmeldelser, som vi overvejer i denne artikel, er forbundet med næse slim og danner en meget stærk gelignende og gennemsigtig film, der linjer hele indre luftflade af åndedrætsorganet og tjener som en naturlig barriere for luftgenerens kontakt.

For effektiv eksponering anbefaler eksperter at gentage injektionen af ​​dette lægemiddel efter hver næseblok. Dette giver dig mulighed for at genoptage dannelsen af ​​en beskyttende film. Undersøgelser viser, at virkningen af ​​et sådant lægemiddel opstår ca. 10-13 minutter efter brug.

Det præsenterede lægemiddel bruges til at beskytte næseslimhinden fra de mulige virkninger af allergener, forurenende stoffer og andre aggressive miljøfaktorer, der kommer ind i menneskekroppen under åndedræt.

Som nævnt ovenfor er en sådan næsespray særligt effektiv i allergiske reaktioner på pollen, kemikalier, husstøv, epidermale partikler af fugle og dyr, svampekomponenter samt kvaler, der lever i husstøv.

Instruktioner for brug af dette lægemiddel siger, at det kan bruges under kraftig slimudslip fra næsen, nasal dysfunktion, nybegyndere, hævelse af slimhinden i næsehulen osv.

Denne medicin, der markedsføres som en spray, anbefales ikke til dem, der har en individuel intolerance over for lægemidlets hovedkomponenter. Der er ingen andre kontraindikationer til brugen af ​​dette værktøj.

For børn er denne medicin kun ordineret af en børnelæge og bruges udelukkende under overvågning af voksne. For at forhindre mulige allergiske reaktioner skal sprøjten injiceres i næshulen én gang i hver næsebor. Du kan bruge dette stof så ofte som nødvendigt. Men i henhold til instruktionerne, der er vedhæftet dette værktøj, er den anbefalede dosis en injektion i hver nasal passage om 6 eller 8 timer. Dette er nok til at fjerne alle symptomer på rhinitis.

Eksperter anbefaler, at du bruger denne medicin på forhånd, før du kan komme i kontakt med allergener (før du går ud i naturen i løbet af aktiv blomstring af planter og urter, besøger arrangementer, hvor mange mennesker akkumuleres, før du kontakter fugle og dyr, udfører tør eller våd rengøring af hjemmet).

Før første brug anbefales eksperter at lave to testinjektioner i luften. I processen skal du se et trickle af hvidt pulver, såvel som en let mynte smag. Dernæst skal du overholde følgende regler:

  1. Før du bruger dette lægemiddel direkte, er det afgørende, at næsen rengøres hygiejnisk. For at gøre dette kan du bruge bomuldspindler (hvis de bruges i forhold til små børn) eller bare blæse næsen godt.
  2. Det er nødvendigt at ryste flasken forsigtigt.
  3. Exhale.
  4. Hold et af næsepassagerne med din finger.
  5. Placer den langstrakte, tynde del af Nazaval hætteglasset i næseboret, der ikke er fastspændt med en finger.
  6. Injicer pulveret ved forsigtigt at trykke på boblevæggene.
  7. Når du indånder, skal du høre en tydelig lyd og føle den delikate duft af mynte.
  8. I slutningen skal du holde vejret i et par sekunder. I løbet af denne tid fordeles det mikrokrystallinske pulver jævnt i hele næsekaviteten.

En lignende procedure bør udføres med en anden nasal passage.

Tilfælde af overdosering med Nazaval allergi medicin er udelukket. Dette skyldes, at de aktive stoffer i dette lægemiddel ikke absorberes i det systemiske kredsløb.

Ifølge patientens anmeldelser frembringer den præsenterede spray aldrig nogen bivirkninger. Denne kendsgerning skyldes primært, at den ikke indeholder irriterende konserveringsmidler, og kommer heller ikke ind i bronkierne og luftrøret og dermed ind i blodbanen.

Omkostninger ved medicin

Dem, der er blevet ordineret en sådan spray fra allergiske reaktioner, er meget interesseret i information om, hvor meget det koster i et apotek. Det skal bemærkes, at værktøjet "Nazaval" er et ret dyrt stof. Så for en lille flaske med anti-allergisk pulver skal du give næsten 350 russiske rubler.

"Nazaval" er det bedste lægemiddel til allergener og allergiske reaktioner. På trods af den høje pris er det meget populært blandt dem, der har sådanne problemer.

De fleste forbrugere karakteriserer det som et effektivt lægemiddel mod allergier. Den positive tilbagemelding, som patienterne forlader om dette lægemiddel, på grund af dets effektivitet, naturlige sammensætning og sikkerhed i forhold til små børn, ammende mødre og gravide kvinder.

Hvad angår den tilsvarende narkotika Nazaval Plus, er dens popularitet blandt befolkningen i vores land primært et resultat af, at det hurtigt fjerner de ubehagelige tegn på luftvejssygdomme.

Faktisk handler det om en nazaval, og forfatteren var nazaval plus skrevet, tweak om ham

Det samme + hvidløgspulver. Cellulose svulmer på den våde slimhinde, der danner en sådan "kissel" på overfladen, således at infektioner ikke kan trænge ind i slimhinden. Plus, hvidløg derudover chokes dem med phytoncides.

Bare nazaval og + giver også en barriere til slimhinde allergener, men dette er kun mindre effektivt i næsen. Fra ARVI er der virkelig en effekt.

Plus det er bekvemt at bære rundt med dig, dette er et tørt pulver, det vil ikke spildes, det bryder ikke, en lille flaske. Og den samme Oksolinka bør opbevares i x-ke - du kan ikke bære den i din pung.

Faktisk handler det om en nazaval, og forfatteren var nazaval plus skrevet, tweak om ham

Det samme + hvidløgspulver. Cellulose svulmer på den våde slimhinde, der danner en sådan "kissel" på overfladen, således at infektioner ikke kan trænge ind i slimhinden. Plus, hvidløg derudover chokes dem med phytoncides.

Bare nazaval og + giver også en barriere til slimhinde allergener, men dette er kun mindre effektivt i næsen. Fra ARVI er der virkelig en effekt.

Plus det er bekvemt at bære rundt med dig, dette er et tørt pulver, det vil ikke spildes, det bryder ikke, en lille flaske. Og den samme Oksolinka bør opbevares i x-ke - du kan ikke bære den i din pung.

Nazaval plus under graviditet vurderinger

God dag til alle.

Med vanskeligheder fandt jeg lægemidlet NAZAVAL, ordineret af ENT-lægen til barnet.

Jeg vil gerne vide, hvem der brugte dette stof.. hvor længe og hvad resultater?

nazaval sædvanlig brug søn

hvidløg og cellulose, det er som en normal nazaval plus også beskytter mod vira, dvs. Han er stadig mere allergisk. Bare vira kan være meget billigere at bruge Viferon

Forresten, i november blev Nazaval bragt fra Moskva, og nu sælger vi det ganske ofte. I Moskva, selvfølgelig, billigere

Spray nasal Nazaval plus (Nazalese Ltd) - anmeldelser

Negative anmeldelser

Lægemidlet er komplet nonsens, en skilsmisse for penge, absolut null effekt, tænk hvordan en slags slimfilm på næsen kan blokere indtaget af allergener, der passerer ind i kroppen gennem lungerne? ) Ifølge logikken er det nødvendigt at blokere iltet fuldstændigt for en person for at blokere indtagelsen af ​​allergener i kroppen.

P. S. (Jeg forsøgte, nul effekt, aldrig købe, alle der afmeldt ovenfor er en reklame bot)

Sidste år, i februar, gik barnet til børnehaven, ikke kun var perioden med akutte respiratoriske virusinfektioner plus en tilpasningsperiode, så de besluttede at købe et antimikrobielt og beskyttelsesmiddel mod infektioner. Børnelæge rådes til at købe nasal spray nazaval plus. Prisen var selvfølgelig bidende, 500 rubler pr. Flaske 500 mg pulver, beregnet til 200 doser. Som det står skrevet i instruktionerne som sæsonbeskyttelse mod forkølelse og influenza, er det nok at injicere nazaval én gang i hver nasal passage 3-4 gange om dagen.

Når sprayen kommer på næseslimhinden, oprettes der en bestemt film, der beskytter mod vira og bakterier. De første par sekunder føler du en let brændende fornemmelse i næsen, tilsyneladende fra det faktum at vilde hvidløg og mynteekstrakt er inkluderet i sammensætningen. Børn selvfølgelig, disse første sekunder er ikke særlig behagelige, men hvis du hurtigt distraherer, vil de ikke mærke.

Som følge heraf anvendte vi denne nazaval + 5 dage og alligevel på den sjette dag blev vi syge. Måske var det nødvendigt at sprøjte oftere, men effekten opfyldte ikke forventningerne. Ja, og jeg brugte også denne spray hele tiden, især da jeg gik til klinikken for en aftale (så var jeg på plads) og stadig blev forkølet. Så jeg troede ikke på effektiviteten af ​​dette værktøj. Derefter smed barnet blot næsen med et gammelt og venligt middel - oxolinum salve, effekten var meget bedre, de kunne gå i haven i en måned og ikke blive syg.

vi er ikke væk, barnet har en allergi, og jeg har en følelse af tørhed

undskyld, ifølge resuméet - bare et paradis for SARS

Jeg købte også, jeg tror, ​​at pengene blev kastet til vinden, barnet var alligevel syg, men nu ligger jeg rundt og tænker på at smide det væk, og det er ikke klart, hvor meget der er tilbage der, generelt sælger de duftende luft.

Fordele:

nem at bruge

ulemper:

Detaljer:

Min søn er allergisk og som enhver anden mor søgte jeg et middel til at beskytte et barn mod allergener mod at komme ind i næsen. Fordi konstant at give antihistaminer ikke er en mulighed.
Og som altid, takket være vores annoncering, ved jeg om afhjælpningen Nazaval Plus. Jeg leder efter oplysninger om ham på internettet, jeg læser instruktionerne - jeg kan lide alt. Jeg læser anmeldelser, men som altid forstår jeg ikke meningerne fra 50A50 meningerne.
Til sidst, alt det samme jeg køber sin pris for at sige er slet ikke en lille 400 rubler, men som producenten lover, vil det være nok til 200 doser.
Nazaval Plus beskytter ikke kun mod allergener, men også mod vira som angivet på emballagen.
Den første ting vi kontrollerede, hvordan han arbejder med allergier, min mor har en kat derhjemme, og hans søns allergi er normalt i 10 minutter, han har tårer og snøre øjne rødme, og kun Suprastin hjælper i sådanne situationer. Så vi 10 minutter før han kom til ham, puffede dette middel i næsen og gik til besøg. Nok af hans handlinger i 1 time, ja, nej, hvordan ikke 6-8 som producenten skriver. Hvis du vidste på forhånd omkring 50 minutter senere, kunne du puste igen, og jeg tror, ​​at effekten ville vare endnu en time. Effekten er tvivlsom, men i det mindste kan der i hvert fald komme lidt for de mennesker, der har kæledyr.
Den anden funktion er tilsyneladende beskyttelse mod SARS og andre forkølelser, der overføres af luftbårne dråber. Det afhænger nok nok af immuniteten, og ikke fra dette værktøj. I denne henseende reddede Nazaval os ikke, og sangen blev alligevel smittet.
Et andet øjeblik har han en ubehagelig smag af hvidløg og barnet kan ikke lide det, jeg var selv ubehagelig.

Så der er slet ingen plusser, flere minusser. Jeg vil ikke købe dette værktøj længere.

Fordele:

Naturlig plante sammensætning

ulemper:

Høj pris, nok for kun en måned, eller endnu mindre, lagrede ikke fra kold, tør næse

Detaljer:

I perioden med akutte åndedrætsinfektioner og influenza besluttede barnet at købe et beskyttelsesmiddel mod indtrængen af ​​bakterier og vira. Derudover skete det, så vores søn begyndte at gå i børnehave i denne periode, og i starten var der behov for beskyttelse.
Efter at have læst positive anmeldelser valgte jeg en næsespray i form af Nazaval Plus-pulver. Jeg kunne godt lide, at dette middel ikke er en medicin og et kosttilskud, men består af mikroniseret plantecellulose, vild hvidløgekstrakt og naturlig pebermynteekstrakt. Alle komponenter er naturlige og ingen kemi. Ingen farvestoffer eller konserveringsmidler.
Nazaval er godkendt til børn fra fødsel, til gravide og ammende mødre, og er også egnet til langvarig brug.
Hvad angår doseringen, anbefales det i annotationen at søge hver nasal passage en gang 3-4 gange om dagen. I et hætteglas på 500 mg i 200 doser, det vil sige omkring en måned. Jeg må sige, at denne fornøjelse er en smule værd, i området omkring 500 rubler.
Første gang jeg prøvede værktøjet på mig selv. Når injektionen følte en smule usædvanlig tekstur i form af pulver, og der var en let brændende fornemmelse på blot et par sekunder. Pshykala, holder hans ånde, selvom det er skrevet under indånding. Anden gang besluttede jeg at gøre det, men tilsyneladende jeg åndede stærkt, at dette pulver allerede havde ramt halsen, en stærk hoste dukkede op, og det var som om noget havde rørt halsen. Hun rydde hendes hals med vand og spiste endda et æble :)
Med hensyn til barnet gav han sikkert nysgerrig mig en næse til at dryppe. Og tilsyneladende følte han sig utilpas med disse svage brændende fornemmelser, begyndte han at græde. Og så tørrede han med en sorg i halvt. Så 4 dage tilbragte vi i haven, drypende næse Nazavalem hver morgen. Haven var i alt 2-3 timer siden tilpasningsperioden. Som følge heraf blev jeg på den 5. dag stadig syg. Og det begyndte med hoste, men i 3 år vidste de ikke, hvad en hoste er. I teorien skal beskyttelsestiden for lægemidlet i 5-6 timer have sparet, men har desværre ikke klare sig.
Derfor troede jeg ikke på stoffets mirakelvirkning. Jeg kan ikke se at smide penge væk. Jeg tror gammel og god oxolin, og det ville hjælpe. Og jo mere så Nazaval Plus så tørrer næsen, og tværtimod foxinerer oxolin godt og trækker vejret lettere. Så valget er dit, men jeg går forbi.

Fordele:

For mig er der ingen

ulemper:

Pris fra 500 rubler

God dag til alle. Jeg vil gerne tale om stoffet "Nazaval +" I barndommen købte jeg oxolinsalve, som hjalp. De begyndte at rådgive en anden på apoteket, og jeg besluttede at prøve at tage det. Men jeg var ked af det, for efter narkotika nyser jeg og "renser". Og det betyder at barrieren fjernes. Og forfærdeligt stadig, det meget dyre 500 rubler. Selv oxolinic er billigere og ikke engang syg.

Fordele:

ulemper:

forbrændinger i næsen, ubrugelig som barriere for SARS

Dette værktøj blev anbefalet til os af en velkendt allergiker og som barriere i sæsonen af ​​akutte respiratoriske virusinfektioner for børn og voksne. Det overhovedet ikke klare denne opgave. Jeg kan ikke sige, om hævelsen i allergiske reaktioner lindrer, til dette formål brugte vi ikke. Midler i form af pulver sprøjtes let, når der sprøjtes, er der en let brændende fornemmelse i næsen, men kun få sekunder har en behagelig lugt af hvidløg. Jeg og børnene brugte det, indtil ARVI blev syg, nu ser jeg ingen grund til at bruge det.

Jeg vil gerne fortælle dig om oplevelsen af ​​at bruge Nazaval Plus spray - dette er en nasal pulver spray, som bør fungere som en barriere og beskyttelse mod SARS. I løbet af den kolde årstid vil du beskytte børn mod influenza og andre vira, og du vil have dette til et naturligt og sikkert middel. Jeg hørte om Nazaval - jeg besluttede at prøve.

Sammensætningen af ​​cellulosepulver og vilde hvidløgekstrakt, der kommer på næseslimhinden og danner et gennemsigtigt gellignende beskyttende lag, der hæmmer vira og bakterier. Nå, meget opmuntrende)

Dosering og indgift:

Børn og voksne: En injektion i hver nasal passage 3-4 gange om dagen (hver 5-6 timer). Denne hyppighed er som regel tilstrækkelig til beskyttelse i løbet af dagen. Om nødvendigt kan Nazaval® PLUS bruges så ofte som nødvendigt.

Begyndte at plaske børnene i næsen om morgenen før skole og have. Ikke en meget bekvem flaske, jeg måtte trykke meget hårdt, og det var ikke klart, om det faldt.

Det føles som om det ikke er meget behageligt: ​​de klagede over, at de brænder i næsen og vil nysere, men ikke for længe. Men jeg fortsatte alt det samme, da den ældste kom hjem fra skolen, og hun skulle træne i træning, jeg pshikala før hende hver udgang fra huset. Med den yngre viste det sig selvfølgelig at være pshikat kun om morgenen og efter haven, da jeg kom for at tage ham hjem, men i weekenden forsøgte jeg at plaske inden jeg gik ud på et offentligt sted, hvor jeg kunne hente en infektion. Jeg også, pshikala, følte en kort kittende og en svag duft af hvidløg.

Efter 2 uger blev børnene alligevel syg med feber osv. Først, den yngre, så den ældste, og så var jeg allerede forkølet. Nazaval beskytter ikke.

For tiden for min sygdom stoppede jeg med at bruge Nazaval, og efter det besluttede jeg at prøve igen, da jeg blev frisk. Nok uge til 3. Og så igen, snot og alt andet i anden runde.

Generelt ikke hvad fornuft. Som det var uden denne spray, så med ham, alt det samme. Måske var det nødvendigt at pshikat mere. Men da et barn var i haven, var der ingen sådan mulighed.

Jeg vil ikke bruge det mere, det passer os ikke, og det er ikke billigt.

Nazaval Plus instruktioner til brug

Med begyndelsen af ​​den kolde årstid må vi uundgåeligt vælge stoffer for at forhindre infektion eller virusinfektioner. Nogle af disse værktøjer anvendes med begrænsninger, mens andre tvert imod er tilladt til brug for stort set alle patienter, uanset alder og samtidige tilstande. Sidstnævnte omfatter nazaval plus spray, der hjælper med at forhindre forkølelse hos både voksne og børn.

Hvad anvendes sprayen af ​​Nazaval plus?

Nazaval Plus er en nasal doseret pulver spray, der har en lokal effekt. Efter injektionen af ​​lægemidlet i næsehulrummet dannes det tyndeste gelignende barrierelag, hvilket ikke tillader, at de forårsagende midler af respiratoriske infektioner når næseslimhinden. Derudover hæmmer det stofskiftet og forhindrer reproduktion af vira og bakterier, som tidligere har trængt ind i næseslimhinden.
På grund af denne dobbelte terapeutiske virkning kan sprayen reducere risikoen for, at der opstår respiratoriske virussygdomme signifikant.

Sammensætningen af ​​sprayen Nazaval Plus

Komponenter af stoffer er stoffer med naturlig oprindelse. Som del ingen farver, smagsstoffer og konserveringsmidler.

    1. Naturfibre mikroniseret ved hjælp af en særlig teknologi.
    2. Alliumursinumextract (lat.) - vilde hvidløgekstrakt. Planten er også kendt som "ramson", "kalba" eller "bjørn bue."
    3. Mentha piperitaextract (lat.) - pebermynte ekstrakt.

Nazaval Plus instruktioner til brug

Dette lægemiddel er beregnet til brug som et universelt middel under en sæsoninfluenza eller ARVI-epidemi. Det kan fungere som en nødbeskyttelse mod vira og bakterier. For eksempel, når man går til indkøbscenter, rejser med tog eller bus, når man besøger museer, teater eller andre steder med mange mennesker. Du kan også bruge sprøjten som en planlagt beskyttelse i løbet af efteråret ("kold") periode. Med daglig brug danner den en permanent beskyttende film, der vil omslutte dig fra patogene vira og bakterier.

I efteråret vil dette være særligt vigtigt for familier med børn. Fordi når man besøger en børnehave eller skole, kommer et barn uundgåeligt i kontakt med snesevis og hundreder af sine jævnaldrende. Det er dog muligt, at mange af dem er bakteriologiske eller virusbærere, eller er allerede syg. Derfor er barnet i høj risiko for infektion og kan hurtigt blive smittet på grund af så mange kontakter. Brug af Nazaval Plus Spray hjælper med at beskytte dit barn mod sådanne risici og reducerer sandsynligvis sandsynligheden for en respiratorisk virussygdom. Det skal bemærkes, at børn skal bruge sprøjten under overvågning af voksne.

Nazaval Plus vil også have en positiv terapeutisk effekt i tilfælde, hvor det ikke var muligt at undgå ORVI. I de tidlige stadier af infektion er det i stand til signifikant at undertrykke reproduktionen af ​​vira og beskytte celler mod deres patogene virkning. I dette tilfælde hjælper medicinen med at genoprette hurtigere og vil medvirke til at reducere risikoen for infektion hos resten af ​​familien.

Nazaval Plus under graviditeten

Terapeutisk og profylaktisk spray kan bruges i næsten alle dem, der har brug for beskyttelse mod SARS. Lægemidlet har ingen systemisk eller lokal effekt på den menneskelige krop, det vil sige det påvirker reaktionen og fører ikke til sløvhed. Det undertrykker ikke vejrtrækning og overtræder ikke mucociliær transport.

Sprøjtets sammensætning omfatter kun naturlige ingredienser, så den har en høj sikkerhedsprofil og god tolerance for enhver brugstid.

Spray Nazaval Plus - er et pålideligt middel til forebyggelse og tidlig behandling af SARS. Det er godkendt til brug hos voksne og børn. Lægemidlet er også velegnet til gravide og ammende kvinder. Dette er ekstremt vigtigt, da de fleste andre stoffer til forkølelse og influenza bruges under graviditet med store restriktioner eller er helt kontraindiceret.
Om alle andre stoffer, der kan bruges under graviditeten, kan du læse her.

Nazaval Plus Kontraindikationer

  1. Udseendet eller forekomsten af ​​alvorlige allergier overfor enhver bestanddel af lægemidlet.
  2. Tendens til hyppige næseblødninger.

Hvordan bruges Nazaval Plus?

Første brug af sprayen skal begynde med en "test" spray i luften. Sprøjt sprøjten intranasalt først efter det øjeblik, hvor en ensartet mængde hvidt pulver frigives fra hætteglasset.

  1. Rens næsepassagerne. Skyl om nødvendigt næsen med saltopløsning (0,9% natriumchlorid).
  2. Tryk på et næsebor med din finger, og ind i anden, uden at berøre næseslimhinden, skal du indtaste forstøveren.
  3. Injicer stoffet mens du indånder. Efter det er det nødvendigt at udføre identiske handlinger på det andet næsebor.
  4. Efter blæser i løbet af dagen skal du gentage sprøjtningen. Dette er nødvendigt for at genoprette den beskyttende gel film.

Spray stoffet periodisk efter behov. For at forhindre infektion med respiratoriske infektioner er det nok at bruge en spray tre til fire gange om dagen. Med øget infektiøs belastning kan antallet af sprayer øges (for dem, hvis erhverv er forbundet med konstant kontakt med et stort antal mennesker).

Spray anbefales ikke at blive kombineret med andre intranasale lægemidler (især med dråber og oliebaserede salver). Hvis det er nødvendigt, brug andre sprøjter og dråber mindst 30 minutter før sprøjtning af Nazaval Plus-spray.

Spray Nazaval Plus pris

Lægemidlet er tilgængeligt i en dispenserflaske indeholdende 200 doser.

Omkostningerne ved sprayen ligger i området 363 p. op til 509 s. og i gennemsnit 436 rubler (prisen kan variere afhængigt af regionen og det specifikke apotek).

Nazaval Plus anmeldelser

Vi udøver ikke selvskrivende anmeldelser af et bestemt stof. Derfor, hvis du har haft erfaring med at bruge Nazaval Plus spray, kan du dele den i kommentarerne. Tak!